Bewegingsdetectie aanpassen – smartphone en tablet

• Zorg dat u de App: RXcamview heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze?
  • Zorg dat uw Smartphone of Tablet een internetverbinding heeft.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het netwerk.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

• Open de App: RXCamView.
  •  Klik op het profiel icoontje linksboven in de App.

2

• Ga naar: Remote Setting/Externe Instelling.
  • Klik op uw toegevoegde apparaat.

3

Motion instellen

• Klik op: Motion/Beweging.
  • Selecteer de gewenste: Channel/Kanaal.
  • Pas hier de: Sensitivity aan. 1 is lage gevoeligheid, 8 is hoge gevoeligheid.
  • Pas onderaan de pagina de: Area Setting/Bewegingsgebied aan.
  • U kunt hier een bewegingsgebied instellen. U kunt dit doen door uw vinger ingedrukt te houden en te verslepen over het beeld. Alles wat gemarkeerd is (rood) is ingesteld op het bewegingsgebied. Alles wat doorzichtig is, is uitgesloten.
  • Klik vervolgens op: Back/Terug en daarna op: Save/Opslaan om de gewijzigde instellingen op te slaan.

Instructievideo

Publicatiedatum: 8 april 2022