DHCP aan/uit zetten – recorder

• Sluit een monitor aan op uw recorder.
  • Sluit een muis aan op uw recorder.

1

• Navigeer uw muis naar de onderkant van het scherm.
  • Er zal een menubalk tevoorschijn komen.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het meest linker icoontje.
  • Klik op: Setup/Instellen.
  • Vul nu uw wachtwoord in. Standaard wachtwoord: secure12
  • Klik op: Unlock/Ontgrendelen.
  • Klik in het startscherm bij: Network/Netwerk op: General/Algemeen.

2

Netwerk instellingen

• Zorg dat u bij: WLAN DHCP heeft ingeschakeld. Indien u een port-forwarding heeft, kunt u deze het beste uitschakelen.

*Een port-forwarding is dat u de poort van uw opnamerecorder (standaard poort: 9000) openzet in uw recorder. Dit is een directe verbinding met uw recorder en is vaak sneller dan een standaard P2P verbinding.

• Indien u een wijziging heeft aangebracht, klik dan op: Apply

Instructievideo

Publicatiedatum: 13 april 2022