Gebruikers toevoegen en aanpassen – computer

Voordat u begint

• Zorg dat u de computer software (VMS) heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze software?
  • Zorg dat uw computer is verbonden met het internet.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het internet.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

Start de software op

• Open de VMS software op uw computer.
  • Klik op: login.

2

Remote setting

• Klik op: Remote Setting.
  • Klik bij: System op: Multi-User.

3

Gebruikers

• Voeg gebruikers toe, pas het Gebruikersnaam/Username aan of verander het wachtwoord/Password.

*let op, indien u het wachtwoord aanpast, worden alle gebruikers van het account uitgelogd en moet u het wachtwoord op elke apparaat opnieuw invoeren.

• Klik bij elke verandering op: Save.
  • Geef gebruikers meer- of minder rechte in van het systeem.
  • Klik bij elke verandering op: Save.

Instructievideo

Publicatiedatum: 8 april 2022