Mijn camera is offline

Mogelijke oorzaken

1. De camera is onbewust verwijdert uit het systeem.
  2. Er is vocht in de connector gekomen (corrosie).
  3. De kabel is niet goed aangesloten in de LAN poort (nummer 1).
  4. De camera is defect.

Wat kunt u doen?

• Controleer of de camera spanning krijgt. Dit kunt u doen door bij duisternis naar de camera te kijken. Er zouden dan infra-rood lampjes moeten branden. Indien deze niet branden kan het zijn dat de camera defect is of niet goed is aangesloten. Controleer daarom ook goed of de kabel wel in de recorder is aangesloten (nummer 1).

Is de camera wel goed aangesloten maar er branden geen lampjes, dan is de camera mogelijk defect. Vraag dan een reparatie aan via de onderstaande link:

Vraag reparatie aan >

• Indien de lampjes branden maar u heeft geen beeld, dan krijgt de camera dus wel spanning en is mogelijk ook goed aangesloten. Dan kan het een andere oorzaak hebben (bijv. dat de camera onbewust is verwijdert).

Indien u graag wilt dat wij op afstand het systeem voor u uitlezen, dan kunt u een foto van de bovenkant van uw recorder waarop de label(zoals hierboven) goed op zichtbaar is mailen naar: [email protected]

Publicatiedatum: 14 april 2022