Mijn recorder neemt niet op

Voordat u begint

• Sluit een monitor aan op uw recorder.
  • Sluit een muis aan op uw recorder.

1

• Navigeer uw muis naar de onderkant van het scherm.
  • Er zal een menubalk tevoorschijn komen.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het meest linker icoontje.
  • Klik op: Setup/Instellen.
  • Vul nu uw wachtwoord in. Standaard wachtwoord: secure12
  • Klik op: Unlock/Ontgrendelen.
  • Klik in het startscherm bij: Device/Apparaat op: Disk/Schijf.

2

HDD controleren

• In dit menu zit u als het goed is een HDD staan. Hier staat een status bij. Indien deze status op: normal staat, controleer dan de opname instellingen van uw recorder. Opnameschema instellen >

• Indien deze status op: unformat staat, formatteer dan de harde schijf. Hoe formatteer ik de harde schijf?

• Indien hier een error staat of geen HDD wordt weergeven, dan kan het zijn dan uw harde schijf defect is geraakt. In dit geval kunt u het beste uw opnamerecorder ter reparatie aan ons aanbieden.

Vraag reparatie aan >

Publicatiedatum: 14 april 2022