Op afstand meekijken – smartphone of tablet

Voordat u begint

• Zorg dat uw recorder met het internet is verbonden.
  • Zorg dat uw smartphone met het internet is verbonden.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

App downloaden

RXCamView App – voor live meekijken.

2

Voeg uw systeem toe

• Klik op het profiel icoontje linksboven in de App.
  • Klik op: Apparaatlijst.
  • Klik rechtsboven op het + icoontje en vervolgens op: IP/NVR/DVR.
  • U heeft nu 3 mogelijkheden om het systeem toe te voegen:

– Scan de QR-code met uw camera vanaf de bovenkant van uw opnamerecorder.

– Voeg het systeem toe via online zoeken. *Alleen mogelijk indien uw toestel op het zelfde netwerk is verbonden als uw recorder.

– Handmatig toevoegen. Voer handmatig uw serienummer in van uw recorder.

• Indien u één van de bovenstaande mogelijkheden heeft uitgevoerd, vul dan het standaard (of uw gewijzigde) wachtwoord in. Standaard wachtwoord = secure12
  • Klik nu op Opslaan.
  • Ga weer terug door linksboven op: < te klikken.
  • Klik nu op uw apparaat om uw beelden te bekijken.

3

Beelden in HD kwaliteit

Pas de streaming-kwaliteit aan per camera. *Let wel op, de verbindingssnelheid is afhankelijk van uw uploadsnelheid.

• Klik bij live-weergave eenmaal op de gewenste camera.
  • Klik dan rechtsboven op het vierkantje met een golfje erin.
  • Voor de hoogste streaming-kwaliteit klikt u op: HD.

Instructievideo

Publicatiedatum: 7 april 2022