Opnameschema aanpassen – computer

Voordat u begint

• Zorg dat u de computer software (VMS) heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze software?
  • Zorg dat uw computer is verbonden met het internet.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het internet.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

Start de software op

• Open de VMS software op uw computer.
  • Klik op: login.

2

Opnameschema instellen

• Klik op: Remote Setting.
  • Klik bij: Record op: Record
  • Klik dan boven op: Schedule.
  • Selecteer uw Channel waarop u de opnameschema wilt aanpassen.
  • Selecteer dan uw opnamemodus, u heeft de keuze uit: Normal/Normaal, Motion/Beweging, IO (input/output device) of PIR.
  • U kunt nu door uw linkermuisknop ingedrukt te houden de tijden en dagen selecteren. Het is mogelijk om deze instellingen ook te kopiëren naar andere camera’s, klik dan op: Copy.
  • Klik na het wijzigen van een instelling op: Save

*Indien u kiest voor een opname op: Motion/Beweging, is het noodzakelijk dat bewegingsdetectie is ingeschakeld op uw camera. Hoe schakel ik bewegingsdetectie in?

Instructievideo

Publicatiedatum: 13 april 2022