Opnameschema aanpassen – smartphone en tablet

• Zorg dat u de App: RXcamview heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze?
  • Zorg dat uw Smartphone of Tablet een internetverbinding heeft.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het netwerk.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

• Open de App: RXCamView.
  •  Klik op het profiel icoontje linksboven in de App.

2

• Ga naar: Remote Setting/Externe Instelling.
  • Klik op uw toegevoegde apparaat.

3

Opnameschema instellen

• Klik op: Record Schedule/Opnameschema.
  • Klik rechtsboven op: Setting/Parameters instelling.
  • Selecteer uw Channel/Kanaal waarop u de opnameschema wilt aanpassen. U kunt de instelling later kopiëren naar andere camera’s
  • Selecteer de gewenste dag. U kunt de instelling later kopiëren naar andere dagen.
  • Selecteer dan uw opnamemodus, u heeft de keuze uit: Normal/Normaal, Motion/Beweging, IO (input/output device) of PIR.

*Indien u kiest voor een opname op: Motion/Beweging, is het noodzakelijk dat bewegingsdetectie is ingeschakeld op uw camera. Hoe schakel ik bewegingsdetectie in?
  • Klik dan op: + onderaan om een tijdschema in te stellen.
  • Vul uw gewenste begintijd + eindtijd in.

Instructievideo

Publicatiedatum: 13 april 2022