Pushmeldingen – smartphone en tablet

• Zorg dat u de App: RXcamview heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze?
  • Zorg dat uw Smartphone of Tablet een internetverbinding heeft.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het netwerk.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

• Open de App: RXCamView.
  •  Klik op het profiel icoontje linksboven in de App.

2

Meldingen

• Ga naar: Notifications/Meldingen.
  • Klik rechtsboven op het tandwieltje.
  • Schakel hier meldingen in- of uit. Klik wederom op het tandwieltje om de gewenste meldingen in- of uit te schakelen.
  • Voor de camera’s die voertuigen- en personendetectie ondersteunen, raden wij aan enkel: Human & Vehicle, HDD alarm en Videoverlies in te schakelen.

*Meldingen op bewegingsdetectie geven regelmatig onnodige alarmeringen en is af te raden.

3

Ontvangt u geen push-meldingen?

• Wellicht heeft u tijdens het installeren van de app aangegeven geen notificaties te willen ontvangen. Dit kunt u in de instellingen van uw telefoon aanpassen.