1. Home
  2. Hoe kan ik Pushmeldingen ontvangen op mijn smartphone of tablet?

Hoe kan ik Pushmeldingen ontvangen op mijn smartphone of tablet?

Open de RXcamview app en volg de volgende stappen:

1. Klik links bovenin op de drie horizontale streepjes en vervolgens op ALARM
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel-icoontje
  3. Schuif het knopje achter uw recorder naar rechts zodat deze groen wordt
  4. U ontvangt nu pushmeldingen bij beweging

Krijg u geen pushberichten? Wellicht heeft u tijdens het installeren van de app aangegeven geen notificaties te willen ontvangen. Dit kunt u in de instellingen van uw telefoon aanpassen.

Updated on juli 14, 2020