1. Home
  2. Recorder
  3. Wachtwoord aanpassen recorder
  4. Hoe pas ik het wachtwoord/gebruiker aan van de opnamerecorder?

Hoe pas ik het wachtwoord/gebruiker aan van de opnamerecorder?

1. Sluit een monitor of tv aan doormiddel van de HDMI kabel op de opname recorder.

2. Klik links onderaan op het meest linker icoontje en ga vervolgens naar “setup”.

3. Voer u “wachtwoord” in en vervolgens op “unlock”, dit is standaard (secure12).

4. Ga dan rechts onderaan naar “system” en dan klikt u op “multi-user”.

5. Open het blauw icoontje onder “user-edit”

6. Vul hier uw gewenste gebruikersnaam of wachtwoord in (wachtwoord dient minimaal en maximaal 8 karakters te zijn.

7. Klik dan vervolgens op “save” vervolgens voert u het ouwe wachtwoord in waarmee u ingelogd was.

Het bijgewerkte wachtwoord/gebruikersnaam moet worden aangepast in de app en PC software.

Is het u niet gelukt, vul dan onze aanvraag formulier in

Updated on mei 15, 2020