1. Home
  2. Live meekijken op mijn computer

Live meekijken op mijn computer

1. Download en installeer hier de software voor uw Mac of Windows computer

2. Open de “Surveillance client software”

3. Klik op “Control Panel”

4. Klik op “Group Device Management”

5. Indien uw computer op het zelfde netwerk als uw opnamerecorder bevindt, klikt op op “Add online device”

6. Selecteer het online apparaat en vul de volgende gegevens in:Device Name: Dit kunt u willekeurig naar wens invullen

User Name: admin (mits gewijzigd)

Password: secure12 (mits gewijzigd)

7. Klik op “Add”

8. Klik op “Import All”

9. Klik op “Control Panel” in de Menu Balk

10. Klik op “Main View”

11. Klik op het “toegevoegde apparaat” en u zou live beeld moeten hebben

Gelukt? U kunt vanaf nu de beelden live bekijken en terugkijken vanaf uw computer.

Updated on mei 18, 2020