Op afstand meekijken – computer

Voordat u begint

• Zorg dat uw recorder met het internet is verbonden.
  • Zorg dat uw computer met het internet is verbonden.
  • Zorg dat u een foto heeft gemaakt van de bovenkant van uw opnamerecorder (waar de informatie goed op zichtbaar is).
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

Software downloaden

• Downloadt uw VMS software voor het live meekijken & terugkijken vanaf uw Windows of Apple PC.

VMS software – voor live meekijken.

2

Installeer de software

• Installeer de gedownloade software- en open het programma.
  • Stel na het openen van de software een wachtwoord in. *Let op, dit is het wachtwoord van de software, niet van uw opnamerecorder.
  • Klik op: next
  • Stel eventuele veiligheidsvragen in. Zo kunt u het wachtwoord van de software makkelijk herstellen.
  • Klik op: Finish.
  • Sluit de software af en start deze opnieuw op.
  • Klik dan op: device login.
  • Vul bij: Device IP/ID uw ID nummer in. Deze kunt u terugvinden op de label op de bovenkant van uw recorder.
  • Web/Media Port is: 80 of 9000
  • User name is: admin
  • Password is: secure12 (tenzij u deze heeft gewijzigd. Vul anders hier uw gewijzigde wachtwoord in).
  • Voor eenvoudig toegang tot de software klikt u op: Remember Password.
  • Klik op: Login

Publicatiedatum: 14 augustus 2023