Datum en tijd aanpassen – smartphone en tablet

• Zorg dat u de App: RXcamview heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze?
  • Zorg dat uw Smartphone of Tablet een internetverbinding heeft.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het netwerk.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

• Open de App: RXCamView.
  •  Klik op het profiel icoontje linksboven in de App.

2

• Ga naar: Remote Setting/Externe Instelling.
  • Klik op uw toegevoegde apparaat.

3

Motion instellen

• Klik op: Date and Time/Datum en Tijd.
  • Pas hier uw datum en tijd aan.
  • U kunt op: Now/Nu klikken om de recorder in te stellen met uw toestel tijd.
  • NTP staat voor: Network Time protocol. U kunt dit inschakelen zodat het systeem synchroon loopt met de tijdserver.
  • DST staat voor: Daylight Saving Time. U kunt dit instellen zodat het systeem automatisch de zomertijd- en wintertijd corrigeert.

Instructievideo

Publicatiedatum: 12 april 2022