Premium en Pro Dome camera – installeren

Benodigdheden voor de installatie

• 16mm boor voor de netwerkkabel.
  • 6mm boor voor de plugjes of de doe het zelf kabel.
  • Klopboormachine.
  • De Securetech Premium of Pro Dome camera.
  • De meegeleverde kabel om de camera aan te sluiten.

Belangrijk om te weten.

1. DC/12V aansluiting. Deze aansluiting wordt gebruikt indien de camera op een niet PoE (Power over Ethernet) apparaat wordt aangesloten. De Securetech recorders zijn voorzien van PoE.
  2. PoE-ethernet aansluiting.
  3. Audio out-put aansluiting.
  4. Audio in-put aansluiting.

1

Pak de camera uit

• Haal de Premium of Pro dome camera uit de verpakking.
  • Er is inbegrepen: 3 x plug en schroeven, boor-template, de camera en de connector beschermer.

2

Haal de camera uit elkaar

• Draai de bevestigingsring los van de camera. U kunt dit doen door deze linksom te draaien.
  • Haal het geheel los en leg het naast elkaar.

3

Camera monteren

• Plak de boor-template (sticker) op de plek waar u de camera wilt plaatsen.
  • Pak nu uw boormachine en 6mm boor.
  • Boor nu de buitenste gaten.
  • Na het boren, stop dan de meegeleverde pluggen in de wand.
  • Indien u kant en klare kabels geleverd heeft gekregen, boor dan een gat van 16mm om de kabel door de muur te krijgen.

• Indien u zelf kabels bevestigd of een doe het zelf kit heeft van Securetech, dan kunt u een 6mm gat boren.
  • Bevestig nu de bevestigingsbeugel van de camera tegen de wand/plafond door de meegeleverde kruisschroeven.
  • Doe eerst de connector bescherming over de kabel uit de muur en sluit daarna de kabel van de camera aan.
  • Vergeet niet de rubberen-ring over de PoE-ethernet aansluiting te doen.
  • Doe eerst de connector bescherming over de kabel uit de muur en sluit daarna de kabel van de camera aan.
  • Vergeet niet de rubberen-ring over de PoE-ethernet aansluiting te doen.
  • Draai dan eerst de omhulsing vast aan de connector van de camera.
  • Draai dan de top vast, het geheel is nu waterdicht.
  • Tape eventueel de niet gebruikte aansluitingen af om corrosie te voorkomen.
  • Zet dan eerst de bovenkant van de connector-beschermer in de beugel. Zo heeft u voldoende ruimte om de overige kabels in de bevestigingsbeugel weg te werken.
  • Plaats dan de camera op de bevestigingsbeugel en draai de ring er omheen. U kunt de overige kabels onder de camera kwijt.
  • Draai de ring nog niet te vast, zo kunt u de camera gemakkelijker afstellen. Indien de camera is afgesteld kunt u deze vast aandraaien.
  • Is de camera afgesteld? Haal dan nu het beschermstickertje van de lens.

*De Dome camera is horizontaal en verticaal te bevestigen en kunt u alle kanten op verstellen.

Publicatiedatum: 20 april 2022