Terugspelen en back-uppen – smartphone en tablet

Voordat u begint

• Zorg dat u de App RXcamview heeft geïnstalleerd. Hoe installeer ik deze?
  • Zorg dat uw Smartphone of Tablet een internetverbinding heeft.
  • Zorg dat uw recorder is verbonden met het netwerk.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

Open de App

• Open de App.
  •  Klik op: terugspelen.

2

Selecteer een datum & camera

• Selecteer de gewenste datum wanneer u terug wilt kijken.

3

Terugspelen

• Veeg eenvoudig door de tijdsbalk heen om uw beelden terug te spelen.
  • U kunt de tijdsbalk in- of uitzoomen met twee vingers.

4

Korte back-ups

• Maak tijdens het terugspelen foto’s of video’s van de opgenomen beelden. Deze beelden worden veilig opgeslagen op uw toestel en worden niet meer overschreven.
  • De video opname start door een keer op videorecord te klikken, indien u hier weer op klikt heeft hij tussen dat tijdsbestek een opname gemaakt.
  • U kunt uw opgenomen videomateriaal terugvinden in de Bestandslijst van de App. Dit kunt u vinden in het hoofdmenu.

Instructievideo

Publicatiedatum: 7 april 2022