1. Home
  2. Software- en App installeren voor live meekijken
  3. Op mijn tablet of smartphone
  4. Hoe kan ik mijn camerabewaking systeem koppelen op mijn smartphone of tablet?
  1. Home
  2. Veel gestelde vragen
  3. Hoe kan ik mijn camerabewaking systeem koppelen op mijn smartphone of tablet?

Hoe kan ik mijn camerabewaking systeem koppelen op mijn smartphone of tablet?

1. Download/installeer de app “RXCamView” vanuit de Apple App store/Google Play store(Android).

2. Verbindt uw recorder met de modem/router door middel van een internet-kabel (UTP).

3. Start de recorder op.

4. Verbindt uw telefoon met het zelfde netwerk als uw recorder.

5. Open de app “RXCamView”.

6. Klik rechtsboven op het icoontje om een apparaat toe te voegen.

7. Klik rechtsboven op het “+ icoontje” en vervolgens op “Online Device”.

8. Selecteer uw device.

9. Vul het standaard Username (admin) en Password (secure12) in.

Gelukt? U kunt vanaf nu de beelden live bekijken en terugkijken vanaf uw smartphone of tablet.

Updated on mei 15, 2020