Gebruikers toevoegen en aanpassen – recorder

• Sluit een monitor aan op uw recorder.
  • Sluit een muis aan op uw recorder.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

• Navigeer uw muis naar de onderkant van het scherm.
  • Er zal een menubalk tevoorschijn komen.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het meest linker icoontje.
  • Klik op: Setup/Instellen.
  • Vul nu uw wachtwoord in. Standaard wachtwoord: secure12
  • Klik op: Unlock/Ontgrendelen.
  • Klik in het startscherm bij: System/Systeem op: Multi-User/Meerdere gebruikers.

2

Gebruikers

• Pas het wachtwoord/gebruikersnaam eenvoudig aan via: User Edit/Gebruiker aanpassen. *Het standaard admin account wachtwoord is: secure12

*let op, indien u het wachtwoord aanpast, worden alle gebruikers van het account uitgelogd en moet u het wachtwoord op elke apparaat opnieuw invoeren.
  • Stel een: unlock-pattern/ontgrendel-patroon in om eenvoudig toegang te krijgen toe het systeem.
  • Activeer meerdere gebruikers door op verschillende users/gebruikers op: User Edit/Gebruiker aanpassen te klikken.
  • Geef gebruikers meer- of minder rechte in het systeem door op: Permission/Recht te klikken.

Instructievideo

Publicatiedatum: 8 april 2022