Harde schijf formatteren – recorder

Voordat u begint

• Sluit een monitor aan op uw recorder.
  • Sluit een muis aan op uw recorder.
  • Volg de stappen of bekijk de instructievideo onderaan deze pagina.

1

Ga naar het menu

• Navigeer uw muis naar de onderkant van het scherm.
  • Er zal een menubalk tevoorschijn komen.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het meest linker icoontje.
  • Klik op: Setup/Instellen.
  • Vul nu uw wachtwoord in. Standaard wachtwoord: secure12
  • Klik op: Unlock/Ontgrendelen.
  • Klik in het startscherm bij: Device/Apparaat op: Disk/Schijf.

2

Formatteren/leeghalen

• Selecteer de harde schijf van uw Securetech recorder
  • Klik dan op: Format HDD/HDD formatteren.
    *Let op! Alle opgeslagen beelden gaan hierdoor verloren.

• Vul dan uw gebruikersnaam (admin) en wachtwoord in(secure12).
  • Klik daarna op: Apply/Toepassen.

3

Overschrijven aanpassen

• Uw opnamerecorder staat op automatisch overschrijven. Indien u niet langer wilt terugkijken dan bijv: 1, 3, 7, 14, 30 of 90 dagen, kunt u dit aanpassen door te klikken op: Overwrite/Overschrijven.
  • Selecteer de gewenste instelling en klik dan op: Apply/Toepassen.
    *Overwrite/overschrijven op auto houdt in dat de harde schijf volledig vol wordt geschreven en daarna de oudste beelden overschrijft.