Opnameschema aanpassen – recorder

• Sluit een monitor aan op uw recorder.
  • Sluit een muis aan op uw recorder.

1

• Navigeer uw muis naar de onderkant van het scherm.
  • Er zal een menubalk tevoorschijn komen.
  • Klik met uw rechtermuisknop op het meest linker icoontje.
  • Klik op: Setup/Instellen.
  • Vul nu uw wachtwoord in. Standaard wachtwoord: secure12
  • Klik op: Unlock/Ontgrendelen.
  • Klik in het startscherm bij: Record/opname op: Motion/Beweging.

2

Bewegingsgebied & gevoeligheid

• Klik op: Setup/Instellen.
  • Pas hier de: Sensitivity/Gevoeligheid aan. 1 is lage gevoeligheid, 8 is hoge gevoeligheid.
  • U kunt hier ook een bewegingsgebied instellen. U kunt dit doen door uw rechtermuisknop ingedrukt te houden en te verslepen over het beeld. Alles wat gemarkeerd is (rood) is ingesteld op het bewegingsgebied. Alles wat doorzichtig is, is uitgesloten.
  • U kunt dit menu weer uitgaan door op: rechtermuisknop te klikken. Klik vervolgens rechtsonder op: Apply/Toepassen.

Instructievideo

Publicatiedatum: 8 april 2022